Online afspraak maken

Zoeken in Patiënteninformatie

Bakker:
0546 - 825 193

Kuipers:
0546 - 812 068

Spoed

Hospitaalweg 2
7607 TW Almelo

Implantologie

Een implantoloog vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese.

Tandtechniek

Het tandtechnische laboratorium in ons centrum vervaardigt protheses, kroon-en brugwerk, beugels, frames etc.

Mondverzorging

Wie zijn gebit gezond wil houden, zal daar iets voor moeten doen. In de eerste plaats is het belangrijk dat het gebit goed schoon wordt gehouden, met name na de maaltijden.


ZoekresultatenSluiten

Gerelateerd

Betalingsvoorwaarden

De KNMT betalingsvoorwaarden (pdf) gelden voor de tandheelkundige zorg die wordt verleend in de praktijk van een tandarts of orthodontist....

Tarieven

Alle tandartsen in Nederland werken volgens vaste tarieven...

Klachten

Heeft u een klacht, vertel het ons!...

Algemene Voorwaarden TKC

...

Trefwoorden

RekeningUwnota.nlBetalenFactuur

U bevindt zich hier

Patiënteninformatie > Tarieven > Betalen voor patiënten van Jipping en Kuipers

Betalen voor patiënten van Jipping en Kuipers

Voor patiënten van tandarts Kuipers, Jipping en Roelfsema:

Uw factuur komt voortaan via e-mail als u dat wilt.
In onze praktijk hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed aan uwnota.nl. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.
Vanaf 7 september start uwnota.nl met digitaal factureren. Dat bespaart kosten en het is ook nog eens veel beter voor het milieu.
In plaats van een factuur per post ontvangt u vanaf 7 september een e-mail met een betaallink, mits u dat aangeeft in onze praktijk. In die e-mail staan ook een factuurnummer en eventueel een inlogcode. Als u met die gegevens inlogt op uwnota.nl kunt u uw factuur inzien en betalen. U kunt betalen via iDeal, via automatische incasso of via internetbankieren. Als u bent ingelogd op uwnota.nl kunt u digitaal factureren ook uitzetten als u liever een factuur per post ontvangt. Ontvangt u nog geen digitale factuur maar wilt u dat wel graag? Geef dan uw e-mailadres door aan onze praktijk en vraag om digitaal factureren. Wij zorgen dan dat u voortaan uw factuur via dat e-mailadres ontvangt.
Hebt u vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op uwnota.nl. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ook contact opnemen met de Servicedesk van uwnota.nl via 0900 777 777 1.
 

Terug naar Tarieven | Terug naar het overzicht