Online afspraak maken

Zoeken in Patiënteninformatie

Bakker:
0546 - 825 193

Kuipers:
0546 - 812 068

Spoed

Hospitaalweg 2
7607 TW Almelo

Implantologie

Een implantoloog vervangt ��n of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese.

Tandtechniek

Het tandtechnische laboratorium in ons centrum vervaardigt protheses, kroon-en brugwerk, beugels, frames etc.

Mondverzorging

Wie zijn gebit gezond wil houden, zal daar iets voor moeten doen. In de eerste plaats is het belangrijk dat het gebit goed schoon wordt gehouden, met name na de maaltijden.


ZoekresultatenSluiten

Bleken

Door eetgewoonten, roken of medicijngebruik kunnen tanden in de loop van jaren flink gaan verkleuren. In dat geval kan het aan te raden zijn om het gebit te laten bleken. Afhankelijk van de situatie in uw mond bieden wij twee manieren van tanden bleken aan.

*Professionele resultaten binnen uw eigen vier muren:

Opalescence-bleekgel 6% voor thuisbehandeling is een professioneel bleekproduct dat alleen verkrijgbaar is bij erkende tandheelkundige professionals. U krijgt een wittere, stralendere glimlach met behulp van bleeklepels die door uw tandarts speciaal op maat worden gemaakt. Opalescence-bleekgel voor thuisbehandeling is daarmee ideaal voor mensen die een bleekbehandeling willen die optimaal op hen is toegesneden. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen. Ook handig is dat de bleeklepels later opnieuw te gebruiken zijn voor een tweede of derde behandeling.
De kosten voor thuisbleken in 2021 bedragen rond de € 285,00 incl. alle materialen.
 

 

 

Terug naar Mondverzorging | Terug naar het overzicht